mamaplus

Șoferița troleibuzului, care a lovit mortal copila de 12 ani la Ciocana, eliberată din izolator

-
//
31.03.2023

Șoferița troleibuzului, care a lovit mortal o fetiță de 12 ani, la Ciocana a fost plasată în arest la domiciliu. Decizia a fost luată ieri de magistrații de la Curtea de Apel.

mamaplus

În data de 26 martie, judecătorii au dat curs demersului procurorilor, iar șoferița va fi plasată în arest preventiv pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13, ceea ce înseamna că urma să fie izolată până pe 23 aprilie 2023, cu calcularea termenului din ziua în care a fost reținută.

Aceasta primise de curând carnetul de conducere ca șofer de troleibuz.

Amintim că vinerea trecută, 24 martie, Anastasia a încercat să traverseze strada regulamentar la o trecere de pietoni nedirijată pe db. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei, când a fost tamponată mortal de un troleibuz de pe ruta nr. 13 condus de o șoferiță. Taxatoarea susține că s-a întâmplat în afara zebrei, însă imaginile surprinse și distribuite pe rețele o contrazic și confirmă versiunea polițiștilor.

A decedat pe loc, din cauza traumatismelor incompatibile cu viața. Șoferița a fost reținută.

Anastasia era elevă a Liceului Teoretic „Dacia” cu predare în limba rusă din același sector. Ar fi fost singurul copil în familie.