mamaplus

Șoferița troleibuzului, care a fost la un pas să strivească o mamă cu un copilaș în brațe, a fost sancționată

-
//
30.03.2023

Șoferița troleibuzului, care a prins rucsacul unei mame cu ușile și a trântit-o la pământ cu tot cu copil, la fel și taxatoarea au fost sancționate cu mustrare aspră. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA, de către purtătoarea de cuvânt a RTEC, Felicia Rusu, scrie unimedia.info.

mamaplus

„Șoferul troleibuzului implicat în incidentul de ieri a fost sancționat cu mustrare aspră și privarea de premiu 100%, iar taxatorul cu mustrare aspră. Administrația Parcului i-a mai comunicat victimei că poate solicita repararea hainei deteriorate sau procurarea ei”, a menționat Felicia Rusu.

Șoferul troleibuzului care a fost la un pas de a strivi o femeie cu copilul în brațe a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi femeie, iar mâine, șoferița urmează să fie chemată în ședință, la RTEC. Informațiile au fost făcute publice de Veronica Eșanu, căreia i s-a întâmplat incidentul de la Botanica.

La una dintre stații, femeia a coborât, dar nu a reușit bine să pună piciorul pe trotuar, că șoferul a închis ușile, peste rucsacul mamei și a pornit din loc. Tragedia a fost evitată datorită pasagerilor, care i-au strigat șoferului să oprească și să elibereze mama din strânsoarea ușilor.

Femeia a făcut dezvăluiri șocante pentru UNIMEDIA, despre cum s-a întâmplat totul. „Am avut noroc de pasagerul care a bătut în uși și troleibuzul a oprit. Nici șoferul, nici taxatorul nu au coborât să întrebe măcar ce s-a întâmplat, deși eram la stația terminus. Eu și fetița mea am căzut și credeam că acuși vom fi târâte pe asfalt”, a povestit Veronica.