mamaplus

Șoferița care a lovit mortal o fată de 12 ani a rămas fără permis

-
//
31.03.2023

Magistrații Judecătoriei Ciocana au dat curs solicitării procurorului și au dispus suspendarea pentru un an a permisului de conducere al șoferiței de troleibuz care a lovit mortal o fetiță de 12 ani la Ciocana.

 

mamaplus

Anterior, procurorul de caz a cerut suspendarea permisului de conducere al șoferiței de troleibuz. De cealaltă parte, avocații solicitau respingerea demersului, transmite tv8.md. 

Magistrații Judecătoriei Ciocana examinează vineri, 31 martie, solicitările și urmează să se expună. 

Potrivit procurorului, femeia aflată la volanul troleibuzului urmează să fie curând audiată în legătură cu circumstanțele producerii accidentului. Aceasta își recunoaște vina. Astăzi, șoferița nu s-a prezentat în fața magistraților. Decizia judecătorilor urmează să fie pronunțată în lipsa ei. 

Amintim că o fetiță de 12 ani a murit după ce a fost lovită de un troleibuz de pe ruta nr. 13 în timp ce traversa strada regulamentar, pe o trecere nedirijată pentru pietoni. Accidentul s-a produs în data de 24 martie. Șoferița troleibuzului a fost reținută și plasată în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13. Ulterior, magistrații Curții de Apel Chișinău i-au schimbat măsura preventivă pe arestul la domiciliu.