mamaplus

Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetița în mare secret. Cine i-a dat de gol

-
//
21.06.2021

Smiley şi Gina Pistol au organizat un botez discret pentru micuța Josephine, aşa cum au anunțat că îşi doresc, însă una dintre invitate a dezvăluit secretul. Este vorba despre Andreea Bănică, solista confirmând, duminică seara, că se află la frumosul eveniment.

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie, iar de atunci întrebarea de pe buzele tututor a fost: "pe când botezul?", "pe când nunta?". "Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale", spunea Smiley la începutul lunii. Iată că acel moment s-a întâmplat duminică, 20 iunie, cu mare discreție. Cei doi părinți nu au suflat o vorbă despre pregătiri, însă prietena lor, Andreea Bănică, i-a dat de gol. Solista a vorbit pe InstaStory despre operația la nas, suferită recent, dar şi despre ținuta roz pe care o purta.

mamaplus

„Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”,  a mărturisit Andreea Bănică pe Instastory. Solista a mai afișat o fotografie cu un aranjament rustic, de picnic, și le-a demonstrat fanilor virtuali cât de bine se descurcă să meargă cu tocuri pe gazon, semn că petrecerea a avut loc în aer liber. Mai mult, ea a postat și o imagine cu un aranjament rustic, tot de la botezul fetiței.

mamaplus

Gina Pistol și Smiley, îndrăgostiți de micuța Josephine

„E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit s-o trăiesc (n.r. naşterea fetiței) şi vreau să trăiesc fiecare clipă cu de toate. Ginei nu i s-a dat nici o şansă să rămână gravidă şi eu i-am spus atunci să aibă răbdare că nu e după noi. Dacă e să se întâmple, se va întâmpla”, a declarat Smiley într-un interviu recent.