mamaplus

Smiley, declarație neașteptată despre fiica lui. Cum l-a surprins Josephine, în vârstă de 2 ani

-
//
13.02.2023

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi, iar împreună se bucură de fiecare moment pe care îl petrec alături de fiica lor, Josephine. Artistul și prezentatoarea TV și-au mărit familia în urmă cu aproape doi ani, trăind acum cele mai frumoase clipe din viața lor. 

mamaplus

În fiecare interviu pe care îl acordă, atât Smiley cât și Gina Pistol vorbesc cu multă mândrie despre fiica lui, micuța reușind să își surprindă zilnic părinții. Recent, Smiley a dezvăluit într-un interviu noua pasiune a fetiței lor, declarându-se impresionat, transmite elle.ro.

„A fost o surpriză pentru mine pentru că lu fiimea i-a plăcut foarte tare piesa de când a auzit-o. Și acum zice „Mamuu', că nu poate să zică Ramon. I-a plăcut foarte tare. A dansat și în baie dansează. Ea oricum dansează în fiecare zi. Cam vreo două-trei ore pe zi', a povestit amuzat Smiley pentru Ego.ro despre momentul în care Josephine a auzit melodia „Ramon’ pe care el o cântă alături de Pavel Bartoș.

Smiley a mai povestit că Josephine îi cere să asculte piesele lui, dar și alte melodii, fiind foarte pasionată de muzică.

„Îmi știe piesele, îmi cere să-i pun piese cu mine, îmi recunoaște vocea oricum și când vorbesc și atunci când cânt. Are o ureche muzicală foarte bună și un simț artistic foarte bine dezvoltat. Trăiește fiecare piesă pe care o ascultă, dansează, se vede pe fața ei cum își schimbă starea în funcție de piesă, dansează diferit pe fiecare piesă. Acum e setată pe Ceaikovski. M-a terminat', a completat artistul pentru sursa citată.