mamaplus

Silvia Petrov, luată la pumni în plină stradă: ”Sunt șocată de ceea ce se întâmplă în orașul nostru”

-
//
04.03.2021

Fosta prezentatoare TV Silvia Petrov a trecut ieri prin clipe de coșmar, după ce a fost agresată în plină stradă de o tânără, în timp ce se plimba cu căruciorul în care se afla fiica sa în vârstă de un an și patru luni. Silvia spune că ar fi rugat-o respectuos pe tânără să înceteze să mai arunce cojile de semințe în stradă, pentru că trec copii prin zona respectivă și ar încălca astfel ordinea publică. La scurt timp, tânăra a devenit foarte agresivă și a început să o înjure, luând-o la pumni. Toată acțiunea s-a petrecut sub ochii copilului, pe stadionul din apropierea Colegiului de Informatică din sectorul Botanica al capitalei.

”La un moment dat am observat o tânără cum mănâncă semințe și scuipă cojile pe jos. M-am apropiat respectuos de ea și i-am spus: Te rog frumos să pui cojile într-o pungă, nu le scuipa pe jos pentru că pe aici merg copii, ei se joacă, cad pe jos, pun mâinile în guriță… Ea a început din start să mă înjure și s-a ridicat de pe scaun. După care i-am zis că dacă nu încetează, o voi filma sau voi chema Poliția. Și ea m-a luat la bătaie! Mi-a dat doi pumni în față sau poate mai mulți. Chiar nu m-am așteptat, am fost șocată. Eu ieri nu simțeam practic deloc durere, pentru că eram în stare de șoc. Cu greu am liniștit-o pe Aris. S-a implicat un vecin și a fugărit-o…”, povestește tânăra mamă.

Silvia a chemat imediat Poliția, iar mai târziu a ajuns la Spitalul de Urgență din capitală pentru un șir de investigații medicale. Din fericire, nu s-a ales cu fracturi, dar atât ea cât și fetița ei de un an și patru luni au tras o sperietură zdravănă.

”Bine că n-a fost mai grav… Într-o oarecare măsură sunt șocată de ce se întâmplă în orașul nostru. Sunt sigură că va fi totul bine, iar fata agresoare va fi pedepsită după merit. Bănuiesc eu că nu este la prima abatere. Încă nu știu la ce etapă se află acum dosarul...”, mai spune ea.

Silvia ne-a spus că, deși și-a revenit puțin, mai are dureri în regiunea pomeților atunci când îi palpează și cu greu realizează ce i s-a întâmplat.