Și reginele poartă părul neîngrijit

Și reginele poartă părul neîngrijit

-
//
14.08.2014

Kate Midelton și Beyonce – două femei frumoase și ambele regine, chiar dacă în cazul interpretei este vorba despe showbiz și nicidecum despre perspectivele legate de tronul Marii Britanii. Kate are o suplețe impecabilă, iar Beyonce forme apetisante. Una este căsătorită cu viitorul rege, iar cealaltă cu un raper care a crescut pe străzile din Brooklyn. Ce au în comun? Kate și Beyonce sunt mame tinere, motiv pentru care nu le rămâne prea mult timp pentru sine. Recent, ducesa de Cambridge a vizitat inaugurarea instalației, dedicată jubileului de la începutul Primului Război Mondial. Ca întotdeauna, Kate arăta impecabil, purtând o rochie albastră, iar părul fiind aranjat în bucle ușoare.

Și reginele poartă părul neîngrijit

Și reginele poartă părul neîngrijit

Totodată, rădăcinile crescute ale părului vopsit au stricat din imaginea perfectă a lui Kate. Se pare, că plecarea de la Palat, reparația în noua locuință și micul George nu i-a lăsat ducesei timp pentru o vizită la salonul de frumusețe.

De asemenea, din imagini se vede, că Kate a încărunțit. Programul încărcat, atenția publicului și zborurile dese totuși se răsfrâng asupra aspectului ducesei de Cambridge.

O fashionistă sau o varză? Beyonce poartă fustă cu pantaloni. Amintim, că de podoaba capilară a soției prințului William are grijă stilistul Amanda Cooc Tucker. O simplă aranjare în salonul ei ei din Lomdra costă 250 de dolari. Acest fapt provoacă suficientă nemulțumire printre contribuabilii britanici.

Regina muzicii pop, Beyonce la fel nu poate găsi timp pentru a merge la un stilist. Recent, ea a vizitat orașul San-Francisco împreună cu soțul ei Jay-Z și fiica Blu Ivy.

Și reginele poartă părul neîngrijit

Și reginele poartă părul neîngrijit

Paparazzi au reușit să o fotografieze pe cântăreața la ieșirea dintr-un hotel luxos. Părul ei uscat prezintă o imagine deprimantă.

Vedeta refuză categoric să accepte structura părului ei de la natură, de aceea îl decolorează și îl îndreaptă. Din această cauză, podoaba capilară a vedetei arată dezastruos. Probabil că Beyonce ar trebui să înceteze să-și bată joc de părul ei și să se apuce de restabilirea lui?

Pe de altă parte, uneori anume astfel de neajunsuri sunt o dovadă în plus, că celebritățile sunt oameni, ca și noi, lucru pentru care îi iubești și mai mult. Sunteți de acord?