mamaplus

Și-a luat inima-n dinți și... și-a pus silicoane. Nicole Cherry nu mai e fetița mică de cândva

-
//
10.10.2019

Fiind o fire discretă și retrasă din fluxul cu bârfe mondene la zi, cântăreața Nicole Cherry a făcut o dezvăluire care a lăsat mai multă lume cu gura căscată, la propriu.

Artista din România zice că și-a făcut operația de mărire a sânilor acum câteva luni bune, dar, pentru că nimeni nu a observat schimbarea asta, a decis să nu-i dea mare importanță. Nicole recunoaște că foarte multă lume nu s-a împăcat încă cu gândul că ea nu mai e fetița de 14 ani care era cândva în topuri cu hitul ”Memories”. Nicole este acum o domnișoară în toată regula și a împlinit anul acesta 20 de ani.

mamaplus

„Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[...] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”, spune cu sinceritate Nicole.

Mai mult de atât, cântăreața recunoaște că tatăl ei a fost de acord încă de la bun început și a susținut-o în decizia ei.

Sursa