mamaplus

Și-a înjunghiat bebelușul pentru că nu se oprea din plâns și o deranja în timp ce bea. Femeia a vrut să se răzbune pe soț

-
//
02.11.2023

O mamă furioasă și-a înjunghiat bebelușul de 18 luni, în stomac, cu un cuțit de bucătărie, pentru că nu se oprea din plâns și o deranja în timp ce bea.  

mamaplus

Femeia, identificată doar ca Aida, și-a înjunghiat fiul după o ceartă cu soțul ei, în urma căreia acesta a plecat furios. Aida a susținut ulterior că și-a înjunghiat bebelușul pentru a se răzbuna pe soțul ei.

Rapoartele sugerează că femeia, în vârstă de 22 de ani din satul Priyutovo, Rusia, și soțul ei, în vârstă de 28 de ani, dădeau o petrecere când ea l-a acuzat pe acesta că are o aventură, înainte ca cearta să escaladeze, scrie Daily Star.

După ce și-a înjunghiat cu brutalitate fiul, Aida a aruncat cuțitul pe podea și a plecat să se plimbe pe străzi înainte de a cere unui trecător să cheme o ambulanță pentru el, a declarat poliția.

Paramedicii l-au găsit pe copil într-o baltă de sânge, după ce au ajuns la fața locului și au sunat la poliție, unde au putut fi auziți de dispecer spunând: „Oh, Doamne! Îi ies intestinele!”.

Copilul a fost transportat de urgență la spital cu răni grave la nivelul intestinelor. Din fericire, medicii au cusut rănile și au reușit să salveze viața bebelușului, potrivit presei locale.

Aida a fost arestată și dusă la o secție de poliție pentru a fi interogată.

Comitetul de Investigații din Bașkiria a declarat presei locale: „Mama a aplicat cel puțin trei lovituri cu un cuțit de bucătărie în stomacul copilului. După aceea, a ieșit afară și a cerut unui trecător să cheme o ambulanță”.

Aida intrase deja în atenția serviciilor sociale în trecut, când nu și-a tratat copilul de anumite boli. Potrivit autorităților, de data aceasta, fiul ei va fi plasat într-un orfelinat.

Mama a fost reținută. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă până la șapte ani de închisoare.

sursa