mamaplus

Shakira și Gerard Pique, întâlnire de „urgență” în privința custodiei copiilor

-
//
26.07.2022

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique este în plină desfășurare. În timp ce relațiile vin și pleacă, din păcate, copiii lor se află în mijlocul separării. Potrivit emisiunii „Chisme No Like”, Shakira a părăsit Spania cu copiii lor, Sasha și Milan, în ciuda opoziției lui Pique. Ea s-ar afla în San Diego, California, unde așteaptă o „întâlnire de urgență” cu sportivul, notează Marca.

Artista petrece câteva zile în San Diego, odihnindu-se, în timp ce Pique se află la Miami, unde Barcelona efectuează un turneu în Statele Unite. Potrivit emisiunii, Shakira vrea să se mute definitiv la Miami împreună cu copiii, dar Pique nu vrea ca aceștia să plece din Spania. Aceștia au precizat că ea este chiar dispusă să acopere toate costurile de îngrijire a copiilor și ar fi dispusă chiar „să plătească cinci bilete la clasa întâi pe an pentru ca Pique să îi viziteze.”

În timp ce există o mulțime de oameni mândri de Shakira pentru că l-a părăsit pe Pique, pe fondul zvonurilor de infidelitate, mama ei, Nidia Ripoll, a declarat presei că și-ar dori să-i vadă împăcați. Fostul cuplu a anunțat despărțirea pe 4 iunie, într-o declarație comună.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere„, este anunțul comun pe care l-au făcut Shakira și Gerard Pique în urmă cu mai bine de o lună.

De la anunțul despărțirii, Gerard Pique și Shakira au păstrat tăcerea și nu au oferit mai multe detalii legate de separarea lor. Cu toate acestea, toți ochii au fost îndreptați asupra lor. Fotbalistul a fost surprins la diferite petreceri, în timp ce cântăreața columbiană a fost văzută la surf în Spania, alături de un bărbat misterios.