mamaplus

Shakira se mândrește cu copiii săi. Fiul mai mare, Milan, are o nouă pasiune

-
//
21.12.2021

Shakira este o mămică fericită, împlinită și mândră de cei doi copii ai săi. Se pare că fiul mai mare al vedetei îi calcă pe urme și a moștenit talentul ei muzical. Milan, în vârstă de 8 ani, este un pianist în devenire și a adunat zeci de aprecieri prin intermediul unui filmuleț postat zilele trecute de Shakira pe rețelele sociale.

Milan a interpretat la pian mai multe melodii clasice, inclusiv CanCan şi Spanish Cabellero.

”Acest concert virtual este omagiul lui Milan pentru draga noastră Bela, care a plecat nu înainte de a ne învăța atât pe părinți, cât şi pe copii, dragostea, respectul şi devotamentul pentru munca cuiva, dar şi cum să le transmitem copiilor sentimentul că sunt mirifici în această lume”, a mărturisit Shakira.

Deşi Shakira nu prea postează multe detalii din viața personală, se pare că acest moment este cu adevărat unic și special pentru ea și tocmai de aceea a decis să-l împărtășească cu fanii săi din întreaga lume.

Apropo, mezinul familiei este pasionat de surf. Alături de fratele său mai mare, Sasha, în vârstă de 6 ani, face spectacol pe apă și seamănă mult cu tatăl său, celebrul fotbalist Gerard Pique.