mamaplus

Shakira s-a despărțit de Pique, după 12 ani de relație. L-ar fi prins în timp ce o înșela

-
//
02.06.2022

Shakira s-a despărțit de partenerul ei, Pique, împreună cu care are doi copii. Celebra artistă l-ar fi prins pe Pique în timp ce o înșela cu o altă femeie. Cei doi erau împreună de 12 ani, încă de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010, eveniment cu ocazia căruia s-au cunoscut.

De-a lungul timpului, au existat numeroase zvonuri legate de infidelitatea lui Pique, însă artista n-a renunțat la relație, asta până acum.

Publicația spaniolă El Periodico scrie că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie. Drept urmare, cei doi s-au despărțit și trăiesc separat în momentul de față. Fotbalistul s-a mutat de acasă într-un apartament, unde stă singur de câteva săptămâni.

Publicația Marca scrie că Gerard Piqué este un petrecăreț înrăit și pierde nopțile prin cluburile din Barcelona, însă nu singur, ci alături de gașca colegului său Riqui Puig. De asemenea, s-ar părea că versurile Shakirei de pe noul album ar face referire la infidelitățile partanerului ei.

“Ca să te completez pe tine, eu m-am sfărâmat în bucățele. Lumea m-a avertizat, dar nu am băgat de seama” / “Am realizat că ești fals, asta e picătura care a umplut paharul / Nu-mi spune mie că îți pare rău/ Poate pare că ești sincer, dar eu te cunosc și știu că mă minți”, cântă Shakira.

Ei bine, toate aceste informații sunt doar speculații pentru că Shakira și Pique nu au confirmat oficial că s-au despărțit. În plus, nu este pentru prima dată când ziarele spaniole scriu că relația celor doi s-a destrămat.