mamaplus

Shakira, îndurerată: ”Eram blocată în casă mereu cu copiii. Credeam că mi se terminase cariera.”

0
//
11.11.2019

Interpreta a trecut prin clipe îngrozitoare în ultima vreme, pentru că medicii i-au pus un diagnostic la care chiar nu se aștepta.

Shakira și-a anulat un turneu din cauza unei hemoragii la corzile vocale, problemă ce a speriat-o îngrozitor pe toate planurile. După ce s-a consultat cu medicii, aceștia au sfătuit-o să se opereze, însă ea a refuzat. Motivul ar fi fost faptul că era nevoită să stea departe mult prea mult timp de copiii ei.

„Știți ce înseamnă să ai un copil de doi ani și unul de patru ani și să nu poți comunica cu ei? Trebuia să stau mult timp departe de copiii mei. Îmi aduc aminte că l-am întrebat pe Sasha ce își dorește de Crăciun și mi-a spus că se va ruga ca să îmi recapăt vocea. Mi-a venit să plâng.”, a dezvăluit artista cu lacrimi în ochi.

Perioada ce a urmat a fost foarte grea pentru artistă, fiind non-stop tristă și irascibilă. Totuși, ea a spus că Pique a fost cel ce a sprijinit-o și ajutat-o să treacă peste.

„Gerald m-a văzut plângând de foarte multe ori. Credeam că mi se terminase cariera. Mi-a spus că nu își dorește un viitor cu o femeie nefericită. Eram blocată în casă mereu cu copiii. Atunci a zis: du-te și fă ce îți place”, a mai povestit artista.

mamaplus

Artista este cu 10 ani mai în vârstă ca Pique, însă diferența aceasta nu a contat niciodată pentru ei. Ei formează un cuplu perfect, arătând că zvonurile despre despărțirea lor nu sunt adevărate. Iubirea lor devine din ce în ce mai puternică, chiar dacă se văd uneori mai rar.

„Uneori e greu când unul dintre noi nu poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reuşim ne sunăm des pe Facetime aşa că suntem tot timpul conectaţi şi acest lucru ajută foarte mult.”, mărturisește Shakira.