mamaplus

Shakira a ajuns la un acord cu Gerard Pique. Ce se va întâmpla cu copiii lor

-
//
09.11.2022

Shakira și Gerard Pique par să fi ajuns la un acord în ceea ce îi privește pe cei doi copii ai lor. Artista și fotbalistul s-au despărțit anul acesta, după 12 ani de relație.

În cadrul unei întâlniri care a durat 12 ore, Shakira și Pique, însoțiți de avocații lor, au ajuns la un acord. În timpul acestei întâlniri s-a decis ca artista să se mute cu cei doi copii ai cuplului la Miami, cerință pe care Shakira a avut-o încă din momentul în care s-a aflat că fotbalistul a înșelat-o. Potrivit Daily Mail, starul în vârstă de 45 de ani se va muta cu Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), în Miami, Florida, la începutul anului viitor.

Gerard Pique, care sâmbătă și-a anunțat retragerea din fotbal, a afirmat că a decis să cedeze cerinței Shakirei pentru a evita un proces urât.

Cei doi s-au întâlnit la fosta locuință a cuplului din Esplugues de Llobregat de la periferia orașului Barcelona.

Întâlnirea a început luni seară și s-a încheiat marți dimineață, întrucât negocierile au fost „intense”.

„Milan și Sasha vor merge cu Shakira la Miami”, a scris La Vanguradia. „Copiii vor petrece Crăciunul în Barcelona, dar imediat ce vine 2023 fotbalistul își va lua la revedere și își va asuma un sacrificiu dureros pentru ca micuții să nu experimenteze o separare și ami traumatică între părinții lor”, mai scrie presa catalană.

În timpul întâlnirii s-a decis ca Pique să își poată vizita oricând copiii, iar costurile călătoriilor vor fi suportate atât de el, cât și de Shakira.

mamaplus
mamaplus
mamaplus