Sfaturi de la Iulia Cernicova pentru fiica sa

Sfaturi de la Iulia Cernicova pentru fiica sa

-
//
11.10.2017

Meșterița are o relație deosebită cu fiica sa, Iana. Sunt ca două prietene și petrec mult timp împreună. Am rugat-o pe Iulia Cernicova să ne ofere 10 sfaturi pentru prințesa sa.

Sfaturi de la Iulia Cernicova pentru fiica sa

1. Fii mereu tu însăți! În viață vei întâlni multe situații și mulți oameni care vor încerca să te influențeze. Nu ceda! Important e doar ceea ce simți tu și cum o simți, nu te lăsa influențată.

2. Apreciază mărunțișurile. Anume ele contează! Din mărunțișuri se adună memoriile și anume mărunțișurile duc spre un rezultat sau altul.

3. Fii mereu deschisă să înveți lucruri noi. Cu cât mai multe vei ști, cu atât mai multe uși se vor deschide în fața ta.

4. Respectă-i chiar și pe cei care nu merită și înconjoară-te de oameni care te vor respecta. Doar tu îi poți educa și învăța pe cei care te înconjoară să te respecte.

5. Recunoaște-ți greșelile și învață a ceda. Da! Uneori este greu, dar respectul și educația sunt mai presus de mândrie. În fine, e ceva firesc să greșești.

6. Tu ești nespus de frumoasă! Nu contează ce îți va spune lumea din jur, pentru mine tu mereu vei fi cea mai deosebită.

7. Învață să ții piept greutăților. Eu, ca părinte mereu voi fi alături și la greu, și la bine și îți voi acorda toată susținerea! Iar tu trebuie să înveți să te aperi singură, pentru că doar așa poți deveni încrezută în sine și în forțele proprii.

8. Apără-ți prietenii și familia. Aceștia sunt oamenii care îți vor fi alături la greu, deci dacă îi prețuiești și îi respecți, nu permite nimănui să îi ofenseze.

9. Să nu te compari niciodată cu alții. Ia exemplu de la cei mai buni și tinde să fii mai bună, dar nu te compara. Din momentul în care începi să te compari cu cineva, îți vei pierde încrederea în sine și în forțele proprii.

10. Învață să dai și să primești fără a aștepta recompensă. Dacă dai, înseamnă că o faci din suflet. Dacă nu o faci sincer, mai bine să nu o faci deloc.

Sfaturi de la Iulia Cernicova pentru fiica sa

Sursa: Mamaplus.MD