mamaplus

Sfâșietor: un băiețel de numai 9 ani a murit sufocat de propria mamă

-
//
05.06.2020

O mamă și-a sufocat în somn băiatul în vârstă de numai 9 ani, potrivit Actualmm. În momentul în care a realizat ce a făcut, femeia în vârstă de 42 de ani a încercat să își pună capăt zilelor. Cel care a dat alarma a fost fratele în vârstă de 5 ani, care a sunat rudele, spunând că mama vrea să îl omoare pe fratele lui.

Femeia a încercat să se spânzure, însă nu a apucat să își ducă până la capăt planul, întrucât la fața locului au ajuns medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță, dar și polițiști. Femeia a fost salvată.

Tragedia s-a întâmplat în județul Baia Mare, România. Femeia este educatoare la o unitate de învățământ din localitate, iar copilul ucis învăța la o școală tot din municipiu. Ea ar fi divorțat de soț, acesta aflându-se în Statele Unite ale Americii.

Băiețelul a fost înmormânat zilele trecute

Întreaga comunitate unde se află casa în care s-a produs scena cruntă, este în stare de șoc. Localnicii spun că nu înțeleg cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie. Toți o cunoșteau pe Camelia ca fiind o femeie calmă, care își îngrijea singură și își iubea mult cei doi fii. Vestea oribilei crime a stârnit revoltă și a lăsat răni adânci.

Femeia ar fi bolnavă psihic

Femeia a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie. Medicii urmează să stabilească dacă aceasta era conștientă la momentul producerii crimei. Procurorii speră ca rezultatul expertizei psihiatrice să fie gata săptămâna viitoare.