mamaplus

Seamănă ca două picături de apă! Ștefan Bănică jr. și fiica sa Violeta, într-o imagine de colecție

-
//
10.08.2021

Ani buni, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a stat departe de lumina reflectoarelor. Aceasta nu este doar deșteaptă și talentată, după cum a dezvăluit mama ei, ci și extraordinar de frumoasă.

Andreea și-a ținut departe de atenția presei fiica, însă anul trecut, Violeta a atras toate privirile la brațul fratelui ei, Radu Ștefan, când și-au făcut Gala Premiilor UCIN. De atunci, imaginile cu fiica Andreei Marin au început să apară mai des pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor, care sunt uimiți de frumusețea ei.

mamaplus

La aproape 14 ani, Violeta s-a transformat într-o adolescentă extrem de frumoasă, iar pozele cu ea cuceresc de fiecare dată internetul.

Cea mai recentă imagine cu ea a făcut-o publică chiar tatăl ei, Ștefan Bănică, fiind tare mândru că fiica lui a venit să-l vadă la un spectacol de teatru. Imaginea publicată de artist vine la doar câteva zile după ce și mama ei a postat o imagine cu fiica ei în vacanță în Italia, care a strâns imediat zeci de mii de like uri și sute de comentarii.

Violeta seamănă cu bunica ei

Brunetă, înaltă, tenul alb și o siluetă de invidiat, Violeta atrage toate privirile și cu siguranță va frânge multe inimi când va crește mai mare.

Fanii au observat imediat cât de mult seamănă cu tatăl ei, dar un detaliu le-a atras imediat atenția: Violeta are niște ochi albaștri foarte frumoși. Mulți s-au întrebat de la cine i-a moștenit, atât ea, cât și Radu, iar misterul a fost acum elucidat. Cei doi seamănă perfect cu bunica lor, fosta jurnalistă Sanda Vlad-Liteanu, care are, de asemenea, niște ochi superbi și este extrem de frumoasă.

Deși a lucrat ca ziaristă la Agerpres, mama lui Ștefan Bănică Jr. este o prezență discretă în spațiul public. Sanda Liteanu s-a înțeles foarte bine cu toate cele trei femei din viața lui Ștefan Bănică Jr. Atât cu Mihaela Rădulescu, cât și cu Andreea Marin și Lavinia Pârva. Cu toate astea, mama artisului a iubit-o nespus pe Andreea Marin, sentimentul fiind reciproc.

mamaplus