mamaplus

”Se mărește familia” Andrei? Ce a zis fiica artistei, Eva Măruță, în noul său vlog

-
//
02.02.2020

După o vacanță minunată la munte, familia Măruță a făcut un anunț foarte important pe vlogul micuței Eva. Pentru că își doreau demult să-și mărească familia, acum a venit momentul potrivit pentru un... cățel!

Cătălin spune că sunt în căutări de vreo 7-8 luni, iar cel mai important subiect de dezbateri în familie ține de rasa câinelui - să nu lase păr prin casă și să fie prietenos. Andra zice că îi preferă pe patrupezii Westie și Shih Tzu. Cătălin spune că de fapt a vrut pisică, ideea fiind susținută și de fiul său David. Alte variante ar fi Retriever sau Beagle. Regina blogului, Eva Măruță zice că vrea un Bichon Havanez.

Până la urmă, destinul a decis cu totul altceva, pentru că au adoptat un cățel pe care l-au găsit întâmplător.

”Făceam poze cu un admirator și am văzut că ține la piept un cățel. Dacă tot mi-a zis că n-are stăpân, i-am făcut câteva poze și le-am trimis celor de acasă. Toți au zis unanim DA și l-am adoptat noi”, spune Cătălin.

Ei bine, după asta a urmat o altă dilemă – numele cățelului. După lungi dezbateri, au decis – Roli. Părinții care au astfel de experiențe știu bine că aceste decizii se iau destul de greu și tocmai de aceea nu vă dăm chiar toate detaliile. Urmăriți vlogul cu tot cu discuțiile aprinse din familia Măruță, chiar aici.