mamaplus

Scurtcircuit la o grădiniță din Chișinău. La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție operativă

-
//
05.01.2023

Un scurtcircuit s-a produs la Grădinița nr. 53 de pe strada Șoseaua Hâncești, 24, din Capitală, informează echipa.md. Imediat la fața locului s-au prezentat pompierii și o echipă de intervenție de la Premier Energy.

Solicitat de Știri.md, Vasile Gribincea, purtător de cuvânt al Premier Energy, ne-a comunicat că la întreprindere a parvenit un apel de la pompieri cu privire la anumite dificultăți la rețeaua electrică din interiorul grădiniței la etajul doi.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție operativă, care a deconectat energia electrică de la sursa care alimentează întreaga grădiniță. Pompierii au lichidat sursa care fumega pentru a preveni un incendiu, iar echipa Premier Energy a intervenit în condiții de securitate pentru a restitui furnizarea energiei electrice.

La moment a fost restituită energie electrică la bucătărie și alte spații. Electricianul administrației grădiniței efectuează lucrările necesare la rețeaua internă, pentru a restitui energia electrică în toată clădirea.

Cauza incidentului se investighează.