mamaplus

Scene emoționante la Bălți. O mamă și-a pierdut fiul și a cerut ajutorul poliției

0
//
11.07.2019

Un moment de neatenție a costat-o multe emoții și lacrimi pe o femeie din Bălți. Disperată că nu-și putea găsi fiul de numai 3 ani, ea a cerut ajutorul poliției.

mamaplus

Tânăra mămică nu și-a putut stăpâni emoțiile în momentul în care și-a îmbrățișat din nou fiul de trei ani. Cele 30 de minute în care dispăruse copilul a derulat în mintea sa cele mai urâte scenarii.

Polițiștii de patrulare au reușit să-l găsească pe micuț pe una din străzile orașului.

Inspectoratul Național de Patrulare atenționează cetățenii să nu lase copiii fără supraveghere, iar în cazul dispariției lor să apeleze cât mai curând posibil serviciul 112 sau cel mai apropiat echipaj de poliție.

Copil disparut in Balti

Emoții de nedescris. O mamă și-a îmbrățișat fiul, după ce a trăit jumătate de oră de coșmar. Ieri, în jurul orei 17:50, polițiștii de patrulare din Bălți au fost anunțați despre dispariția unui minor, în vârstă de 3 ani. Regimentul de patrulare nord al INP a mobilizat toți angajații, pentru a putea găsi cât mai operativ copilul. În acest timp, doi polițiști de patrulare care plecau de la serviciu spre domiciliu au observat pe str. Conev din Bălți un copil care avea semnalmentele descrise de familia minorului. Ulterior s-a stabilit că este vorba despre copilul căutat, micuțul fiind dus la domiciliu. Femeia de 27 de ani nu-și putea stăpâni emoțiile, în tot acest timp gândindu-se la cele mai urâte scenarii care se puteau întâmpla. Inspectoratul Național de Patrulare #INP roagă cetățenii să acorde atenție maximă copiilor și să nu-i lase fără supraveghere niciun minut. Iar în cazul în care minorul a dispărul să apeleze cât mai curând posibil numărul scurt 112 sau cel mai apropiat echipaj de poliție, oferind toate informațiile și detaliile necesare.

Опубликовано Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP Четверг, 11 июля 2019 г.