mamaplus

Scarlett Johansson este însărcinată și așteaptă al doilea copil

-
//
07.07.2021

Scarlett Johansson este însărcinată pentru a doua oară. Ea va avea primul său copil cu actualul soț, Colin Jost. Actrița în vârstă de 36 de ani mai are o fetiță, Rose Dorothy Dauriac, din fosta căsnicie cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

O sursă a declarat publicației DailyMail că superstarul va naşte „în curând”: „Scarlett urmează să devină mamă în curând, ştiu că ea şi Colin sunt încântați”. 

O altă sursă a adăugat: „Scarlett este însărcinată, dar a păstrat secret acest lucru, fiind foarte tăcută. A stat ascunsă în ultima perioadă”. Zvonurile privind sarcina actriței circulă de mai mult timp. Ea a ratat acțiunile programate pentru lansarea viitorului ei film din seria Marvel, Black Widow. 

„Nu a făcut multe interviuri sau evenimente pentru a promova „Black Widow”, ceea ce este surprinzător, deoarece este o lansare imensă a Marvel / Disney şi este atât vedeta, cât şi producător executiv”, a declarat un apropiat al vedetei. Scarlett şi Colin sunt împreună din 2017. 

Comediantul a cerut-o în căsătorie în 2019, dar ceremonia a fost amânată. Pandemia le-a distrus şi mai mult planurile şi au reuşit să se căsătorească abia în 2020, la casa actriței din New York.