mamaplus

Scandal la Poșta Veche: O femeie băută cu un bebeluș în brațe, s-a dat în spectacol în toiul nopții

-
//
01.09.2020

Noapte agitată în cartierul Poșta Veche. O femeie, aparent în stare de ebrietate și cu un copil mic în brațe s-a dat într-un adevărat spectacol. Aceasta ar fi locuit cu doi ani în urmă într-o casă dintr-o curte aflată pe strada Grădinarilor și ar fi venit sub pretextul de a-și lua lucrurile. Actualii locatari însă nu i-au permis. Totul s-a întâmplat acum câteva nopți. Imaginile de la fața locului au fost expediate de către un martor ocular.

Autorul secvenței video a relatat că nu este pentru prima data când sunt vizitați de musafira nedorită. Aceasta deseori vine și face gălăgie în jurul curții, spunând că are nevoie să-și ia lucrurile, chiar dacă nu are nimic ce-i aparține acolo.

După ce negocierile cu femeia nu au dat niciun rezultat, proprietarii au intrat în curte și au încuiat poarta din interior, ceea ce se pare că a supărat-o pe femeie.

Ulterior, la fața locului a venit și o echipă de poliție, iar femeia a fost dusă la IP Râșcani pentru documentarea cazului. Femeia riscă să fie sancționată pentru perturbarea ordinii publice.

Atenție, materialul video de mai jos conține limbaj licențios!