mamaplus

Scandal la o grădiniță din Chișinău. O mamă și-a găsit copilul cu o rană la gât

-
//
02.02.2020

Mama copilului se plânge că micuții sunt lăsați fără supraveghere și acuză administrația instituției de cele întâmplate. În grupele cu un număr mare de copii asemenea cazuri sunt inevitabile, se apară cei din conducere.

Femeia, care este educatoare în aceeași grădiniță, spune că, săptămâna trecută, când și-a luat fiul acasă a rămas îngrozită când l-a văzut. Copilul de 4 ani avea o rană la gât.

”L-am întrebat pe copil ce s-a întâmplat, și el striga, plângea și spunea că Nichita l-a legat cu o funie la gât, iar Fabian l-a zgâriat la gât, dar acolo nu e zgâriat, dar e rupt chiar e rană.” , spune mama copilului rănit.

Totodată, ea o acuză pe educatoarea grupei de neglijență și spune ea îi lasă pe micuți nesupravegheați.

”Nici dădaca nu era, iar copii credeau că educatoarea a plecat acasă, pentru că nimeni nu-i supraveghea. Copii s-au întors de afară cu o funie care se practică. Copii se țin de funie pentru că educatorii să fie liniștiți. Dar pe drum, pe scări sau chiar pe terenul grădiniței putea să se întâmple orice.”, a mai adăugat femeia.

În zilele următoare, micuțul urmează să fie internat în spital. La polul opus, directoarea grădiniței susține că incidentul s-a produs tocmai când educatoarea era ocupată cu alți copii.

Timp până când se urcă educatoarea cu ceilalți copii, între trei copii s-a iscat o ceartă. Educatoarea mi-a explicat că când a intrat în grupă cu ceilalți copii, ea nu a observat că se bat copilașii.", susține Iulia Boțan, directoarea grădiniței 133.

În prezent, educatoarea continuă să muncească în grupa respectivă. După cele întâmplate, mama micuțului a depus o plângere la poliție. Oamenii legii investighează cazul.