mamaplus

Scandal imens între Meghan Markle și Regina Elisabeta

-
//
09.04.2019

Așa cum ne-a obișnuit, Meghan Markle încalcă din nou tradițiile Casei Regale. De această dată, ducesa pare că a făcut un pas care ar putea fi decisiv în ruptura dintre ea şi Regina Elisabeta, anunţă presa britanică.

mamaplus

Potrivit jurnaliştilor din Marea Britanie, Meghan Markle a spus că doctorii Reginei nu au ce căuta lângă ea atunci când îl va aduce pe lume pe primul urmaş al Prinţului Harry, iar această decizie ar putea porni un adevărat război în sânul familiei regale.

Cei doi medici pe care Ducesa de Sussex i-a refuzat sunt Alan Farthing şi Guy Thorpe-Beeston, aceştia fiind cei care au ajutat-o şi pe Kate Middleton să îi nască pe toţi cei trei copii ai ei şi ai Prinţului William: George, Charlotte şi Louis.

Din câte se pare, Meghan Markle ar fi dezvăluit că nu vrea ca lângă ea, la naştere, să se afle „bărbaţi în costume“ şi că a decis ca o femeie să conducă echipa medicală.

„Decizia Ducesei de Sussex a surprins pe toată lumea. Alan Farthing şi Guy Thorpe-Beeston sunt doi dintre cei mai buni doctori din lume, iar rolul lor în naşterea propriu zisă oricum este limitat, ei fiind în sală doar pentru a se asigura că totul merge conform planului“, a spus o sursă apropiată familiei regale, care a adăugat că Meghan Markle va încălca grav protocolul regal, dacă nu îi lasă pe cei doi să fie lângă ea.

În replică, apropiaţii lui Meghan Markle au spus pentru presa din Marea Britanie că doar ea poate decide cine se va afla lângă ea, deoarece ea este cea care va naşte, nu Regina, astfel că nu are de ce să fie judecată pentru decizia ei, scrie okmagazine.ro

Presa din Marea Britanie a încercat să afle poziţia familiei regale în acest scandal, însă nu au reuşit să obţină nicio declaraţie oficială.