mamaplus

Sasha Lopez, moment de sinceritate: ”Mă înclin în fața tuturor mamelor care ne-au crescut!”

-
//
27.01.2020

La o lună de când s-a născut fiica sa Ama, proaspătul tătic Sasha Lopez mărturisește că este foarte încântat de această experiență, chiar dacă viața s-a schimbat foarte mult și nu mai e nimic la fel.

”Da, este totul altfel. Un sentiment de o fericire imensă când o auzi cum îți “sforăie” pe piept. Nimeni nu îți spune cum e cu adevărat și cât de greu sau “ușor”poate fi. Este totul nou. În primele luni nu mai ai timp de “o bere cu băieții”, “facem gașcă de fifa” sau “merg la studio și vin când termin, spre dimineață”

Unii sunt mai norocoși, au parte de copii mai liniștiți, alții abia de mai dorm.

Majoritatea părinților consideră că, dacă ar avea copii “cuminți” și-ar pastra calmul. Contează mai mult să ne controlăm propriile acțiuni. Să avem răbdare cu noi înșine.

Mă uit la Xenia și nu pot să cred ce Mamă a devenit. Câte instincte noi au pornit în ea! Mamele sunt Dumnezeu! Părinții - Universul întreg al copilului. Vă doresc multă răbdare și liniște!

Părinții liniștiți cresc copii fericiți! P.S Ma înclin în fața tururor mamelor care ne-au crescut!”, scrie Sasha Lopez într-o postare recentă pe Facebook.

mamaplus

Reamintim că micuța Ama s-a născut pe 25 decembrie 2019, la Chișinău.