mamaplus

Sasha, băiețelul de 4 ani din Ucraina, căutat cu disperare de mama sa, a fost găsit mort

-
//
06.04.2022

Băiețelul de 4 ani din Ucraina, Sasha, dat în căutare luna trecută, a fost găsit fără suflare. Anunțul teribil a fost făcut în seara zilei de ieri de către mama sa. Femeia mărturisește că a sperat până în ultimul moment că își va găsi copilul viu și nevătămat, însă viața a fost prea scurtă pentru el.

„Astăzi am găsit cadavrul lui Sashenka. Mulțumesc celor care au crezut și au ajutat în căutare, și celor care s-au rugat și ne-au oferit sprijin. Sashenka, îngerul nostru, este deja în Ceruri! Astăzi sufletul lui și-a găsit liniștea...”, se arată în mesajul Annei Yakhno, mama copilului.

Menționăm că în operațiunea de căutare a copilului s-au implicat numeroși voluntari, inclusiv din Republica Moldova. Mama băiatului spunea la mijlocul lunii trecute că Sasha ar fi dispărut în timpul evacuărilor din Kiev. Alături de bunica lui și alte persoane, copilul a urcat într-o barcă și împreună au încercat să traverseze barajul de pe Nipru, de la marginea Kievului. O zi mai târziu a fost găsită barca, în care se afla trupul neînsuflețit al bunicii, dar nici urmă de băiețel, care era singurul ce purta vestă de salvare.

De atunci mama copilului a postat pe rețelele de socializare nenumărate mesaje în care i-a tot rugat pe internauți să o sesizeze în cazul în care îl găsesc pe Sasha.