mamaplus

Şase frizeri din Capitală au muncit gratis timp de 2 zile pentru ca banii strânşi să fie donaţi copiilor din familii sărace

-
//
21.08.2019

Şase frizeri din Capitală au muncit gratis timp de două zile, pentru o cauză nobilă. Din banii colectaţi, aceştia vor cumpăra ghiozdane şi rechizite şcolare pentru copiii din familii social-vulnerabile, precum şi pentru cei din orfelinate.

mamaplus

Cei şase frizeri muncesc într-un salon pentru bărbaţi. Pentru că această campanie nu este la prima ediţie, clienţii fideli au revenit pentru o tunsoare.

„Sunt mulţi care chiar special au ales această zi ca să vină şi să doneze ceva, în afară de ceea ce plătesc pentru frizură. Mai dau şi de la ei o sută, două de lei, 10, 20 de lei cât îl ţine inima. Ar vrea şi el să facă un bine”, a declarat Oleg Ciornea, frizer.

În cele două zile anunţate pentru campanie, frizerii au deservit peste 100 de clienţi şi chiar au fost nevoiţi să muncească peste program.

Este pentru al treilea an consecutiv când cei şase frizeri organizează o astfel de campanie. Anul trecut, din banii colectaţi ei au reuşit să cumpere ghiozdane şi rechizite şcolare pentru 86 de copii din ţară.

Sursa: publika.md