mamaplus

Sărbătorile de iarnă cu Dr. Oetker sunt mai delicioase!

-
//
05.01.2023

Feeria magică a sărbătorilor de iarnă continuă, și incă este puțin loc de magie. Astfel, Dr. Oetker continuă sărbătorile și împarte cadouri și premii frumoase pentru toți cei care își fac mai fericită familia cu deserturi deosebite, și participă la сampania promoțională  “Prăjituri moldovenești făcute să le iubești!”. 

Timp de campanie a rămas puțin, astfel grăbește-te să participi. 

Cum să participi? 

Foarte simplu – înregistrează numărul bonului care demonstrează cumpărătura produselor Dr. Oetker în perioada campaniei (15 noiembrie 2022 - 31 ianuarie 2023), prin SMS la numărul 1817 sau pe pagina web www.oetker.md și nu uita să păstrezi bonul de cumpărături! 

Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători ai premiilor săptămânale – a cîte 4000 lei sau chiar premiului cel mare de 50 000 lei

Succes!

Și ca să te provocăm să gatești cît mai des pentru familia ta, am invitat vedetele noastre să gătească ca să te inspire cu rețetele deosebite!

Lenuța Gheorghiță, interpreta de muzică populară, ne-a gătit o Tartaletă de toată frumusețea. Vezi AICI rețeta.
 

mamaplus

Și Mariana Mihăilă cu Cumătra ei, ne-au bucurat cu tradiționalul desert Cușma lui Guguță, perfect pentru masa de sărbătoare, vezi AICI cum gatește interpreta.

mamaplus

Un mare ajutor în prepararea acestor deserturi au fost produsele Dr. Oetker, nelipsite în orice bucătărie.

Continuă sărbătorile prin a găti prajituri tradiționale pentru familia ta cu Dr. Oetker!

Prăjituri moldovenești făcute să le iubești!