mamaplus

Sărbătorește Paștele cu reduceri și mobilă nouă de la Tandem

-
//
22.04.2021

Fabrica de mobilă TANDEM, împreună cu iepurașul de Paști îți aduc reduceri de 20% la tot sortimentul de mobilier, începând cu a doua unitate. Promoția este valabilă la toată gama de mobilier: paturi, saltele, dulapuri, noptiere, mese și multe altele. Acum poți să-ți alegi mobilierul la care ai visat cu reducere și livrare gratuită. Vino în showroom-ul TANDEM până în data de 30 aprilie și prinde reducerile de Paște!

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus

Grăbește-te! Promoția este valabilă în limita stocului disponibil. Amenajează-ți locuința și sărbătorește Paștele într-o atmosferă frumoasă și primitoare!

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus

TANDEM este o fabrică de mobilă autohtonă, care deja de 18 ani, oferă o gamă largă de mobilier pentru casă și nu numai: de la canapele, paturi și dulapuri, noptiere până la mese, scaune, saltele și bean-bag-uri.

mamaplus
mamaplus

Istoria de dezvoltare a companiei Tandem începe in anul 2002. TANDEM este o fabrică de mobilă, care deja de 18 ani, oferă o gamă largă de mobilier stilat și calitativ pentru casă și nu numai. Tandem este unul dintre liderii de pe piața locală, cu 3 fabrici de producere, un showroom în Chișinău și 6 showroom-uri în România.

Adresa: Chișinau, str. Petricani 15/1
Telefon: (+373) 79 057 770
Facebook
Site