mamaplus

Sărbătoare triplă pentru interpreta Karizma, la începutul lunii mai

-
//
10.05.2022

Stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii, interpreta Karizma și-a refăcut viața acolo, alături de soțul ei Ion Ghimpu și o gașcă mare de prieteni. În primele zile ale lunii mai, artista a marcat trei sărbători consecutive, extrem de importante pentru ea.

La data de 1 mai, fetița ei Daria a împlinit 7 ani și a avut parte de o zi fantastică, cu multe baloane, cadouri și felicitări. Cu această ocazie, Karizma a publicat și o imagine nouă cu copila ei.

mamaplus

Și mama artistei este sărbătorită în luna mai, mai exact în data de 2 mai. Doamna Ecaterina Fesenco a fost mereu alături de ea și chiar dacă acum locuiesc la mii de kilometri distanță, dragostea lor este imensă.

”De când nu sunt acasă, am adormit în gând în brațele tale mai des decât am făcut-o din copilărie încoace. De când nu sunt acasă, am înteles… tot am înțeles. Tot îmi este clar. TU. Sfârșitul lumii ar fi TU plecând. Să îmi trăiești 1000000 de ani! La mulți ani!”, se arată în mesajul emoționant publicat de Karizma de ziua mamei sale.

Șirul sărbătorilor nu se oprește aici! Micuțul Alexandru a fost botezat săptămâna trecută și a adunat în jurul său o armată întreagă de nani.  

mamaplus

Menționăm că interpreta Karizma s-a căsătorit cu Ion Ghimpu în luna iunie a anului trecut.

mamaplus