Săptămâna Marilor Reduceri de la Floare-Carpet continuă!

Săptămâna Marilor Reduceri de la Floare-Carpet continuă!

-
//
13.06.2018

Săptămâna trecută a avut loc târgul de covoare de la Floare-Carpet, unde clienții au beneficiat de super prețuri la tot asortimentul de produse. Aceștia au avut ocazia să achiziționeze covoarele ecologice din 100% lână, marcă Floare-Carpet cu reduceri de la 10% până la 50 %. Ba mai mult, au participat la tombolă unde s-au pus în joc 3 premii valoroase: Frigider Atlant, Storcător de fructe MOULINEX și o Mașină de copt pâine Heinner.

Câștigătorii au fost desemnați pe data de 10 iunie, ora 16:30, în magazinul de pe strada Grădina Botanică, 15.

Săptămâna Marilor Reduceri de la Floare-Carpet continuă!

Clienții au fost încântați de târgul de covoare de la “Floare-Carpet” și au solicitat prelungirea promoției. Astfel, conducerea Floare-Carpet a decis că promoția continuă până pe 17 iunie.

De asemenea, la orice achiziție în perioada 11-17 iunie din magazinele specializate de pe strada Grădina Botanică 15 și Centrul comercial Calea Basarabiei, completând talonul de participare, vei avea șansa de a câștiga unul dintre cele 3 premi: o Mașină de tocat carne Heinner, un Storcator de fructe Moulinex sau Premiul MARE, un LED TV  50" HORIZON FHD.

Marea extragere a câștigătorilor va avea loc pe 17 iunie, ora 16:30, în magazinul de pe strada Grădina Botanică 15, prezența participanților este obligatorie.

Săptămâna Marilor Reduceri de la Floare-Carpet continuă!

Dacă încă nu te-ai decis, atunci îți oferim alte 5 motive, să alegi covoarele ecologice  din 100 % lână de la Floare-Carpet:

  1. Confortul
  2. Materia primă ecologică foloită în procesul de producere
  3. Rezistența în timp
  4. Întreținerea ușoară
  5. Siguranța (rezistent la foc, efect antistatic).

Nu rata șansa de a achiziționa covoarele ecologice „Floare-Carpet” la prețuri reduse, vino în perioada 11-17 iunie, în magazinele specializate de pe strada Grădina Botanică, 15  și  Centrul comercial Calea Basarabiei.

floare-carpet.md

Facebook