mamaplus

SantaLikesYou2020: Ce are moșul în sac?

-
//
14.12.2020

Îți mai aduci aminte ce s-a întâmplat anul trecut?! Lacrimi de bucurie, șoc și entuziasm fără margini. Anume de aceste emoții au fost învăluiți clienții fideli ENTER atunci când au primit cadouri de la frumosul nostru Santa și compania Samsung. Noi însă nu ne oprim aici! Urmează un update la experiența din anul trecut! Încă puțin și începe cea de-a doua rundă a tombolei de cadouri #SantaLikesYou.

Cum să obții un cadou pe site-ul ENTER?

Totul este extrem de simplu. Pentru început, înregistrează-te pe site-ul enter.online, desigur, dacă nu ai făcut-o mai devreme. Îți ia maxim 2 minute, iar jumătate din treabă e deja făcută. După care, în perioada 21-30 decembrie 2020 accesează platforma noastră oficială și navighează printre paginile site-ului. Dacă îți apare în cale Santa nu ai decât să dai click pe acesta și să te înregistrezi automat în cursa cadourilor. Noi îți vom ține pumnii! Urmărește transmisiunile live de pe profilul nostru de Facebook ENTER Moldova unde vom determina și fericitul proprietar al cadoului.

Cum să obții un cadou în magazinul ENTER?

Între 15 și 30 decembrie 2020 la procurarea tehnicii Samsung la ENTER, poți deveni norocosul care părăsește magazinul nostru nu doar cu achiziția sa, ci și cu un cadou de la Santa. Ce trebuie să faci? Să fii în momentul potrivit, la locul potrivit! Harta filialelor în care va ajunge Santa în acest an o poți găsi pe pagina oficială ENTER Facebook. Mai multe detalii despre campania #SantaLikesYou vezi pe pagina ENTER Moldova.

La rândul nostru, vrem să mulțumim clienților noștri pentru loialitatea lor și să le dorim un An Nou fericit și sigur!

Aici secvențe de la ediția precedentă!

În magazinul de electronice Enter ai parte de cele mai bune oferte la tehnică din toate ramurile, a peste 150 de branduri cunoscute. Avem grijă să ne completăm periodic gama de produse cu modele de ultimă generație, atât din segmentul de buget, cât și din cel premium.

Magazine
Contact Vânzări: 0 68 800 900, 0 22 44 66 99
Suport clienți: 0 68 800 910
Internet magazin
Facebook
Instagram