mamaplus

Sandra Bullock se retrage din actorie: ”Îmi iau ceva timp liber pentru a fi mamă”

-
//
17.03.2022

Actrița americană Sandra Bullock este gata să facă un pas înapoi de pe marele ecran, în favoarea maternității. Vedeta deținătoare a unui premiu Oscar a dezvăluit la Festivalul de Film SXSW că va lăsa cariera pe locul doi, pentru a petrece mai mult timp cu cei doi copii ai săi, Louis (12 ani) și Laila (10 ani).

Sandra Bullock, în vârstă de 57 de ani, a adăugat că atunci când copiii vor fi mai mari și va reveni pe platourile de filmare i-ar plăcea să lucreze la proiecte de film în comunitățile hispanică și chicano.

„Îmi plac poveștile care arată imperfecțiunea iubirii în cadrul familiilor, comunităților. Mi-ar plăcea să continui să fac asta când vor crește copiii. Voi reveni. Nu știu când. Probabil când ei vor fi adolescenți de 16 sau 17 ani”, susține actrița.

Bullock a vorbit deschis despre experiența ei ca femeie albă cu doi copii de culoare, în timpul unei apariții la Red Table Talk, în 2021, când Jada Pinkett Smith a întrebat-o dacă a primit vreodată critici pentru că i-a adoptat. Răspunsul ei a fost afirmativ: „Da, multe. Dar ghici ce? Nu e problema mea”.

În 2018, la „Today”, Sandra a explicat că a simțit că cei doi copii pe care i-a adoptat în 2010 și 2015 i-au fost predestinați. În 2005, după ce uraganul Katrina a lovit, „știam. De exemplu, ceva mi-a spus că fiul meu este acolo, în New Orleans. A fost ciudat. A fost foarte, foarte ciudat”.

„'Oh, iată-mă', mi-am zis în sine când l-am văzut. Ca și cum ar fi fost mereu acolo. Se potrivea fix în curba brațului meu. S-a uitat în ochii mei și... era înțelepciune în privirea lui. Copilul meu a fost înțelept. Cel mai frumos lucru care mi s-a spus în mod constant a fost: 'Copilul te va găsi'.”, a explicat ea.

Cât despre o posibilă căsătorie cu partenerul său, fotograful Bryan Randall, pe care l-a numit „dragostea vieții mele”.

Sandra a dezvăluit la Red Table Talk: „Am trecut printr-un divorț... Avem doi copii frumoși – trei copii, cu fiica lui mai mare. Este cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat. Nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat sau o mamă devotată”.