mamaplus.md

Salvare miraculoasă, după ce un copil a fost scăpat din maşină

-
//
17.01.2019

Un copil a scăpat ca prin minune după ce a căzut din maşină într-o intersecţie din Mankato, Minnesota. Scaunul copilului nu fusese asigurat, potrivit ABC News.

mamaplus.md

Conform sursei citate, copilul a căzut din maşina ce făcuse un viraj, apoi a ajuns în mijlocul străzii. Din fericire, acesta a fost observat la timp de maşina din spate, iar şoferul i-a sărit imediat în ajutor.

Bărbatul a staționat maşina, ieșind din automobil şi făcând semne celorlalţi şoferi pentru ca aceştia să oprească.

mamaplus.md

Tot el a luat fetița, a tras maşina pe dreapta şi a aşteptat ca mama să se întoarcă, spune Daniel Schisel, comandant al siguranţei publice din oraşul Mankato.

Un echipaj al poliţiei a venit la locul incidentului după ce au primit mai multe apeluri despre copilul în vârstă de doi ani, aflat în mijlocul drumului, conform unei postări pe o reţea de socializare.

Fetiţa căzuse de pe bancheta din spate, în timp ce mama ei conducea automobilul, spune postarea de pe Facebook. Chiar dacă fetiţa era prinsă cu centura de siguranţă, scaunul pentru copii nu era aşezat în mod corespunzător pe banchetă, adaugă Schisel. Nu este clar cum s-a deschis uşa vehiculului.

După examinarea fetiţei în vârstă de doi ani, autorităţile şi personalul medical au concluzionat că aceasta nu era rănită.

Autorităţile cer acuzaţii de punere în pericol a unui minor şi reglarea necorespunzătoare a sistemului de siguranţă. 

Poliţia, ajunsă la faţa locului, a declarat ulterior că micuța nu a fost rănită în urma incidentului, dar îi sfătuieşte pe părinţi să le pună centura de siguranţă copiilor atunci când merg cu maşina.

Sursa