mamaplus

Salma Hayek a împlinit 53 de ani. Actrița e mândră de vârsta ei

-
//
03.09.2019

Ea și-a aniversat ziua de naștere cu o postare pe Instagram în care demonstrează că atitudinea contează, nu vârsta. De ziua ei, Salma Hayek demonstrează că vârsta e doar un număr. Nu doar că arată foarte bine, dar și modul în care gândește pare că a pus frână timpului.

Vedeta a împlinit 53 de ani pe 2 septembrie și a marcat aniversarea postând pe Instagram o imagine care transmite atitudine: într-un costum de baie albastru din două piese, care îi lasă la vedere formele generoase, cu părul ud curgându-i pe umeri și cu ochelarii de soare pe nas. Atitudinea încrezătoare este subliniată și de gesturile sale: mâinile înfipte în șolduri și expresia de entuziasm de pe chipul ei trădează încredere în fața trecerii anilor.

Salma Hayek obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare imagini în care adoptă un look natural. Deși arată foarte bine, există, totuși, un aspect neplăcut legat de vârsta care o deranjează pe Salma – slăbirea vederii. „Cea mai rea parte a procesului de îmbătrânire sunt ochii mei. Sunt o persoană foarte vizuală și acum nu pot să mai citesc fără să depind de ochelari. Este foarte, foarte trist. Ochii pentru mine sunt mai răi decât menopauza”, spune Salma.

În 2017, actrița a explicat și cum reușește să se mențină în formă: pentru a-și pastra soțul! „Uneori îmi spun că am 50 de ani. De ce mai trebuie să arăt bine? Deja mi-am cucerit bărbatul! Dar acum nici nu vreau să-l pierd”, a glumit vedeta. Salma Haeyk este căsătorită din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fată, Valentina Paloma Pinault, în vârstă de 11 ani.

Sursa