S-a dat startul concursului „Cel mai bun elev inovator”

S-a dat startul concursului „Cel mai bun elev inovator”

-
//
13.02.2015

Pe 10 februarie s-a dat startul celei de-a VIII-a ediții a concursului republican „Cel mai bun elev inovator”.

S-a dat startul concursului „Cel mai bun elev inovator”

„Scopul competiției este susținerea și stimularea ideilor inovaționale și creative ale elevilor. Sînt încurajați să participe la concurs elevii din întreaga țară”, a declarat pentru NOI.md Ana Gamanji, specialist în cadrul Secției logistică și expoziții a Agenţiei pentru Inovare şi Transfer Tehnologic (AITT) a AȘM.

Data limită de depunere a dosarelor „inovatorii” este 3 mai, iar nominalizarea cîștigătorilor va avea loc pe 23 mai, în incinta Bibliotecii Științifice Centrale „Andrei Lupan” a Academiei de Științe a Moldovei (ASM). Regulamentul cu privire la organizarea concursului este publicat pe www.asm.md și www.aitt.md. 

Cîștigătorii vor beneficia de diplome și premii speciale: o tabletă PC (locul I), două telefoane mobile (locul II), trei ebookuri (locul III), 8 MP3 playere drept premii speciale, un MP3 player drept premiu de popularitate și alte premii de încurajare.

Concursul este organizat de Academia de Științe a Moldovei, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală, Ministerul Educației al Republicii Moldova și Universitatea Academiei de Științe a Moldovei.

Sursa