mamaplus

S-a aflat cine este actualul iubit al frumoasei Kim Kardashian

-
//
19.11.2021

Povestea lor de dragoste a pornit ca un zvon, iar acum este cât se poate de oficială! Este vorba despre relația dintre Kim Kardashian și comediantul Pete Davidson, fostul iubit al Arianei Grande. Cei doi au fost pozați ținându-se de mână, semn că recentele lor întâlniri au fost cât se poate de serioase.

Vestea relației lor vine după ce, în ultimele săptămâni, cele două vedete au ieșit la mai multe întâlniri în New York și Los Angeles. Totul s-a legat după apariția lui Kim Kardashian la Saturday Night Live, acolo unde Pete lucrează.

Starleta de 41 de ani a apărut pentru prima dată de mână cu un bărbat, de la anunțul divorțului de rapperul Kanye West. Deși Davidson are doar 28 de ani, diferența de vârstă nu pare a fi un impediment pentru noul cuplu. Sunt hotărâți să se distreze și să vadă cum vor avansa lucrurile între ei. Conform celor de la Page Six, Pete a surprins-o pe Kim cu o cină romantică, privată, iar vedeta de reality show l-a luat pe acesta ca partener la nunta unui bun prieten.

Pete și-a serbat chiar ziua de naștere în prezența lui Kim, a mamei acesteia, Kris Jenner și a rappeului Favor Flav. Mai mult, cei doi noi iubiți au pozat în pijamale asortate, iar imaginea a a ajuns pe pagina de Instagram a sărbătoritului.

Kim și Pete nu s-au mai ferit nici de paparazzi, iar imaginile obținute de Daily Mail îi arată ținându-se de mână. Nu și-au ascuns nici zâmbetele largi, părând să se simtă foarte confortabili unul lângă celălalt.

mamaplus