mamaplus

Rihanna șochează din nou. Cum s-a îmbrăcat la Săptămâna Modei de la Paris

-
//
02.03.2022

Fiecare apariție a Rihannei adună like-uri pe rețelele sociale sau întoarce toate privirile. Cert este că ea îşi adoră statutul de vedetă însărcinată şi face o adevărată paradă a burticii, care devine din ce în ce mai proeminentă. Artista este probabil cea mai extravagantă vedetă însărcinată, mai ales dacă ne luăm după cele mai recente imagini cu ea de la Paris, de la Săptămâna Modei.

Aflată la prima sarcină, Rihanna şi-a făcut un obicei din a-şi etala burtica cu cele mai îndrăzneţe ţinute. Cea mai bogată dintre cântărețe a apărut la show-ul Dior Womenswear Fall/Winter 2022/2023 de la Paris îmbrăcată în lenjerie intimă neagră. Nu ne este clar dacă a confundat dormitorul cu Săptămâna Modei, însă un lucru e cert: îi place să şocheze.

mamaplus

Artista şi antreprenoarea de succes nu a uitat de faimoasele sale podoabe şi a încălțat şi o pereche de cizme de piele cu tocuri amețitoare. Şi a avut grijă să-şi ia şi o haină de piele, dar pe care a ținut-o, de cele mai multe ori, căzută de pe umeri.

mamaplus

Adepta ținutelor şocante, dar şi creatoarea brandului de lenjerie intimă Fenty, Rihanna se afişează în public pentru a fi sigură că nimeni nu o ratează.

mamaplus