mamaplus

Rihanna recunoaște că, de când este gravidă, adoră mandarinele cu sare

-
//
05.05.2022

Rihanna, cântăreața în vârstă de 34 de ani, urmează să devină mamă pentru prima oară. La fel ca multe alte viitoare mămici, artista se confruntă cu pofte alimentare pe care nu și le poate stăpâni. Într-un interviu acordat publicației „Vogue‟, Rihanna a spus ce poftește în sarcină, dar și ce evită să mănânce. 

Știm deja că, la fel ca alte vedete care se respectă, Rihanna are un bucătar personal care îi gătește mâncăruri inspirate din zone exotice. Aceste preparate conțin, în general, condimente precum: adobo, (un fel de vegeta 100% natural), cuburi de condimente, Old Bay, (mix de condimente special conceput pentru fructe de mare, carne și legume) curry, dar și chimen. 

Potrivit „Vogue‟, Rihanna poftește, în prezent, la mandarine cu sare, deoarece îi amintesc de copilărie: „Trebuie să fie cu sare și numai cu sare, pentru că în Barbados ne duceam cu fructele în ocean și le înmuiam”, a declarat ea. 

Mandarinele cu sare nu sunt singurele gustări din meniul său

În ciuda faptului că Rihanna nu obișnuia până acum să consume dulciuri, în prezent, se declară un fan al gogoșilor cu ciocolată: „Mi-a fost greu să țin sarcina ascunsă de grupul meu, pentru că ei îmi cunosc obiceiurile. Îmi spun: Nu vrei să bei ceva? Nu fumezi? Ei știu că urăsc dulciurile și dintr-o dată cer prăijituri și gogoși. Dacă te apropii de mine cu o gogoașă acoperită cu multă ciocolată, ai inima mea pentru totdeauna‟, a spus artista. 

De asemenea, potrivit „Eatthis‟, Rihanna a renunțat, în această perioadă, la felul său preferat de mâncare: cartofi copți cu caviar.