mamaplus

Rihanna, prima apariție publică alături de A$AP Rocky de când a născut (FOTO)

-
//
04.07.2022

Rihanna și-a făcut vineri prima apariție publică de când a născut, potrivit unor videoclipuri postate pe rețelele de socializare. Într-un scurt clip postat pe Twitter, Rihanna a fost surprinsă trecând pe lângă mulțimea care participa la Wireless Festival, Londra, în timp ce Rocky se pregătea să intre pe scenă.

Apariția cântăreței a avut loc în prima zi a festivalului, care se desfășoară în Crystal Palace Park din Londra. La eveniment, ea a purtat o jachetă neagră Prada, asortată cu detalii din pene. Rihanna și-a purtat părul lung și negru despletit și a asortat look-ul cu jambiere negre și un colier argintiu.

mamaplus

Rihanna și Rocky au anunțat sarcina în luna ianuarie, dezvăluind vestea printr-o ședință foto care a pus în evidență burta ei. Vorbind cu Vogue, în luna mai, pentru articolul de copertă, Rihanna a declarat că ea și Rocky nu plănuiau neapărat să aibă un copil.

„Pur și simplu ne-am distrat”, a spus ea. „Și apoi a fost pur și simplu acolo pe test. Nu am pierdut timpul. L-am chemat înăuntru și i-am arătat. Apoi am fost în cabinetul medicului în dimineața următoare și călătoria noastră a început.”

În luna mai, fondatoarea Fenty Beauty, în vârstă de 34 de ani, a dat naștere unui băiețel în Los Angeles, potrivit mai multor surse, citate de Insider.

mamaplus
mamaplus
mamaplus