mamaplus

Rihanna își dorește mult să devină mamă, chiar dacă ar trebui să-şi crească singură copiii

-
//
01.04.2020

În plină pandemie de coronavirus, artista îşi face planuri mari de viitor. Rihanna a ajuns la vârsta la care vrea să dea o importanţă mai mare familiei, astfel că se gândeşte serios să devină mamă. La cei 32 de ani ai săi, spune că în următorii 10 ani, se vede cu 3-4 copii în preajmă.  

"Ştiu că îmi doresc să trăiesc diferit decât până acum. O să fac copii - 3 sau 4. Poate că societatea te face să crezi că e ceva greşit în asta, să-ţi diminueze rolul de părinte, în lipsa unui tată în vieţile copiilor. Dar singurul lucru care contează este fericirea, asta este singura relaţie sănătoasă dintre un părinte şi un copil. Iar dragostea este singura care te ajută să-ţi creşti cu adevărat copilul.” a declarat Rihanna într-un interviu recent acordat publicaţiei britanice Vogue, de pe coperta căreia ne zâmbeşte în ediţia lunii mai.

Aceste mărturisiri vin la puţin timp după ce Rihanna s-a despărţit de afaceristul Hassan Jameel (31), după aproape trei ani de relaţie. Cei doi păreau să formeze cuplul perfect şi toată lumea aştepta anunţul unei logodne, când, în ianuarie, artista a anunţat despărţirea.

mamaplus