mamaplus

Rihanna, cu burtica la vedere la Premiile Oscar

-
//
13.03.2023

Rihanna și-a dus stilul îndrăzneț din sarcină și pe covorul roșu de la Oscaruri. Cântăreața, nominalizată la categoria “Cel mai bun cântec”, a făcut notă discordantă cu restul vedetelor, care au preferat rochii elegante și vaporoase.

mamaplus

Rihanna și-a făcut apariția într-un outfit super sexy de piele cu zone transparente.  Însărcinată cu al doilea copil, artista și-a arătat burtica în ținută îndrăzneață. Outfitul creat de brandul  Alaïa  a fost compus practic dintr-un sutien de piele, o zona de mulată transparentă și o fustă cu trenă.

Și pe scena Rihanna a ținut să se mândrească cu burtica ei. Cântăreața și-a interpretat cântecul "Lift Me Up" de pe coloana Sonora a filmului Black Panther: Wakanda Forever într-o ținută transparentă cu pietre prețioase aplicate.

mamaplus

Pe parcursul primei sarcini, Rihanna a uimit cu stilul sau vestimentar extrem de îndrăzneț. Vedeta a purtat ținute super sexy, cu burtica la vedere, transmite ProTv.ro.

 “Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta…Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port.  Cu cât sunt mai mici, cu cât au mai multe decupaje -  cu atât mai bine!”, a explicat atunci artista.