mamaplus

Rihanna ar putea fi însărcinată? Câteva imagini noi cu ea fac furori pe internet

-
//
03.12.2021

Recent, Rihanna a fost numită Erou Național în Barbados, țara ei de baștină. Pe 29 noiembrie, țara insulară din regiunea Caraibe a devenit oficial o republică prin declararea independenței față de Regatul Unit al Marii Britanii, anunțând-o pe Sandra Mason ca noul său şef de stat. Rihanna a participat la ceremonie şi a primit recunoaşterea menționată, dar a tras atenția fanilor prin detalii care ar putea indica o sarcină.

În aceeaşi zi în care Barbados a devenit republică, Rihanna a fost declarată Erou Național de către Mia Mottley, prim-ministru în Barbados. Cântăreața a fost prezentă la ceremonia istorică, unde a purtat o rochie lungă portocalie de Bottega Veneta, asortată cu sandale negre.

În urma postării pe rețelele sociale a unor fotografii cu ea în această ținută, au apărut şi reacții care confirmau că nu doar rochia ei a atras atenția fanilor. Unii au subliniat că vedeta pop şi-a acoperit abdomenul şi că ar putea să aştepte un prim copil cu iubitul ei, rapperul A$AP Rocky.

mamaplus

„Este cum RiRi #însarcinată, deoarece sunt sigur că văd un abdomen bombat”, a remarcat un fan.

O pagină de Twitter numită @TheAcademy a mers mai departe şi a potat: „Rihanna este însărcinată cu primul ei copil cu A$AP Rocky”. Aşa cum era de aşteptat, fanii nu şi-au putut ascunde surpriza. „Cât de repede a lăsat-o însărcinată Rocky pe Rihanna?!!” a scris un fan şocat. Nu toată lumea a fost de acord: „Nu cred că Rihanna este însărcinată până când ea însăşi nu anunţă asta”.

mamaplus