mamaplus

Revoltător! Doi părinți fac piruete periculoase cu bebelușul lor pentru a strânge bani

-
//
06.02.2019

Abuz în plină stradă! Doi părinți creează un val de imens de critici după ce bebelușul lor devine jucăria lor pentru un număr periculos de cascadorii stradale în schimbul unor bani.

O pereche de părinți ruși au fost arestați pentru expunerea copilului lor la piruete periculoase. După difuzarea videoclipului pe Facebook, poliția îi investighează pentru abuzuri asupra copiilor.

Un videoclip popular pe Facebook surprinde momentul în care un tată rus execută piruete extrem de periculoase cu copilul său în fața a zeci de oameni pentru a câștiga câteva monede pe străzile Malaeziei. Acest eveniment a fost descris ca un act de abuz asupra copiilor de către utilizatorii Facebook. 

Indignarea în afara rețelelor a provocat autoritățile țării să caute perechea de turiști. Ulterior, s-a aflat că aceștia aparțin unui grup de tineri care merg în diferite locații din Malaezia și efectuează acest tip de acrobație cu copilul în schimbul unor bani, dați după inima fiecărui spectator.

Cei doi turiști, în vârstă de 27 și 28 de ani, au fost arestați în zona turistică din Bukit Bintag, în Capitala Malaeziei, repetând aceleași cascadorii periculoase care fuseseră publicate pe Facebook înainte și care au generat un val imens de critici.

Sursa