mamaplus

Rețeta fericirii gătită cu produse Dr. Oetker îți aduce multe premii frumoase în ajun de sărbători!

-
//
17.11.2021

Odată cu venirea timpului rece apare dorința de a găti ceva gustos și a crea o atmosferă caldă în casa noastră. Rețetele pot fi diferite: prăjituri, plăcinte, cozonaci, clătite și multe altele, important este ca acestea să creeze momente speciale și să aducă armonie și fericire în familia ta! Pentru că, până la urmă, pentru fiecare dintre noi, rețeta fericirii se compune din multe lucruri mici, printre ele fiind cu siguranță și ceva dulce, un desert anume de care ne bucurăm întotdeauna alături de cei dragi.

“Asta-i rețeta fericirii!” se numește și noua campanie promoțională de la Dr. Oetker, care le provoacă pe toate gospodinele din Moldova să descopere care sunt acele lucruri speciale care compun rețeta fericirii lor și să gătească tot felul de bunătăți pentru cei dragi!

Astfel, în perioada 15 noiembrie 2021 - 31 ianuarie 2022, cumpărând oricare produs Dr. Oetker din lista de produse care participă la promoție poți câștiga săptămânal electrocasnice pentru bucătărie sau chiar premiul cel mare de 50000 lei, pentru tine și familia ta.

Sună tare bine, nu-i așa?

Cum participi în această campanie? Foarte simplu – înregistrează numărul bonului care atestă achiziția produselor Dr. Oetker în perioada campaniei, prin SMS la numărul 1817 sau pe pagina web www.oetker.md și nu uita să păstrezi bonul de cumpărături! 

Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători.

Pentru mai multă inspirație, urmărește rețetele speciale pe care le pregătesc vedetele care s-au alăturat deja campaniei Dr. Oetker „Asta-i rețeta fericirii!”. Astfel, Lenuța Gheorghiță, Adriana Ochișanu, Doina Danielean, Irina Kovalsky și Mariana Mihăilă ne vor arăta nu numai că știu să cânte și să interacționeze cu publicul ci și să gătească multe bunătăți pentru familiile lor. Ele ne vor arăta cum îmbină în mod fericit cariera cu viața de familie și ne vor împărtăși din ingredientele secrete din rețeta fericirii lor, așa că nu rata noutățile despre ele de pe parcursul campaniei!

mamaplus
mamaplus

Oare ce vor mai pregăti restul vedetelor, cu ajutorul produselor Dr. Oetker? Asta vom afla foarte curând! Te invităm să urmărești noutățile din noua campanie, marcate cu hashtag-ul #retetafericirii pentru a descoperi care sunt ingredientele care au adus împlinirea în viața acestor vedete și să afli cum s-au descurcat gătind una din rețetele fericirii pentru familiile lor!

Asta-i rețeta fericirii!