mamaplus

Reînnoiește-i garderoba micuțului tău cu cele mai noi colecții din magazinul Bunny

-
//
31.05.2021

Fiecare părinte își dorește ce-i mai bun pentru copilul său, iar atunci când vine vorba despre alegerea hainelor și a încălțămintei, o atenție deosebită trebuie acordată calității produselor. Experiența shoppingului poate fi și mai plăcută atunci când știi sigur că magazinul ales îți va pune la dispoziție cel mai bun raport calitate-preț. În magazinul Bunny, aflat în sectorul Râșcani al capitalei, găsești o gamă variată de hăinuțe, încălțăminte și accesorii pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani.

Magazinul ”Bunny” a fost creat din dragoste pentru copii în data de 9 august 2020, în plină pandemie. Administratorul magazinului spune că împreună cu echipa sa au reușit să facă față crizei, astfel încât în prezent și-a lărgit gama de produse cu mai multe branduri ale căror furnizori sunt companii cu experiență de zeci de ani în confecționarea articolelor vestimentare, a încălțămintei și accesoriilor pentru copii.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus

În magazinul Bunny vei găsi mereu ceva nou pentru copilul tău, pentru că stocul cu produse se completează o dată la două săptămâni.

Nu rata noua colecție de vară și reducerea de 20% la o gamă largă de articole vestimentare din materiale finuțe, plăcute la atingere și ușoare, perfecte pentru zilele calde din sezonul estival!

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus

În magazinul ”Bunny” ai la dispoziție zeci de articole noi, calitative și accesibile, iar consultanții îți vor oferi toate informațiile necesare pentru o experiență plăcută la cumpărături.

În magazinul Bunny găsești o gamă variată de hăinuțe, încălțăminte și accesorii pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani.

Adresa: Chișinău, Bd. Moscovei 9/5, CC Park House (etajul 2)
Program de lucru: 9:00 - 20:00, fără zile libere
Telefon: 079127999
Facebook