Regretele Doiniței Gherman

Regretele Doiniței Gherman

-
//
09.11.2017

Dumenezeu nu-i dă omului mai mult decât poate să ducă. De acest lucru este sigură și Doinița Gherman, care zice că tot ce a făcut în viață a fost conștient. Interpreta depune efort pentru a fi bună și corectă în tot ce face. Dar totuși atunci când privește în urmă, se împiedica de anumite lucruri sau întâmplări, pe care și-ar dori să le poată schimba.

Regretele Doiniței Gherman

”1. Regret trecerea în neființă a oamenilor dragi, în special a buneilor mei. Acum foarte mult apreciez ceea ce au făcut ei pentru mine.

2. Admit că s-a întâmplat să jignesc pe cineva, fără ca să vreau, cu un gest poate necugetat sau poate cu o vorbă mai impulsivă. Mie îmi place să rămân în relații frumoase cu cei din jur și regret o astfel de situație. Peste ani pot să am și visuri urâte că nu am spus așa cum ar fi trebuit sau nu am procedat într-un anumit fel.

3. Întotdeauna depun efort ca pe scenă să fac tot ceea ce mi-am propus și să aduc zâmbetul pe buzele oamenilor. Acesta este un adevărat un succes pentru mine. Păi iată, din toată experiența mea, la o singură nuntă, mireasa nu a fost satisfăcută de tot ce s-a întâmplat la ceremonie. Îmi amintesc că era o fire mai delicată și am fost preîntâmpinată ca așa s-ar putea să se întâmple. Eu am facut la maxim tot ce am putut, mi-am pus sufletul pe tavă, dar nu am reușit...

4. Atunci când suntem elevi, obișnuim să zicem că nu suntem genii, nu le putem cunoaște și învăța pe toate. Însă, acum nu mai gândesc așa... Îmi pare rău că nu am învățat profund mai multe lucruri. Am avut obiecte preferate, ca limba și literatura română sau limbile străine, și am învățat mai puțin chimie, fizică. Dacă acum m-aș întoarce în trecut, aș studia mult mai mult.

5. Eram o elevă foarte bună la limba franceză, chiar găseam greșelile din manuale și am obținut nota 10 la bacalaureatul de franceză. Au trecut mulți ani de când am absolvit liceul, iar de atunci nu am mai comunicat în franceză cu nimeni. Marele meu regret e că am uitat-o de tot.”

Regretele Doiniței Gherman

Sursa: Mamaplus.MD