mamaplus

Radu Albot are o mândrie de fetiță. Prima imagine cu Adeline

-
//
06.06.2020

La începutul lunii mai vă anunțam în premieră că renumitul tenisman moldovean a devenit tătic pentru prima oară. Iubita sa, Doina Chiorescu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care au numit-o Adeline. Marea minune s-a produs pe 19 aprilie, când micuța a venit pe lume.

Zilele trecute, Radu a ajuns în atenția presei internaționale. El le-a povestit jurnaliștilor cum a aflat vestea cea mare.

”Eram acasă. Nașterea a avut loc la 7:03 dimineața, iar Doina nu-mi răspundea la telefon, deci nu știam. Am tot sunat-o toată ziua, până la 3 noaptea, dar fără răspuns. I-am scris un mesaj înainte de somn, am pus telefonul la volum maxim și m-a sunat a doua zi la ora 8 sau 9 dimineața. Atunci am aflat că fetița s-a născut.”, a relatat Radu pentru ATPtour.

mamaplus

El a mai mărturisit că le-a fost cam greu să aleagă un nume pentru fetiță, dar ziua cea mare a fost decisivă în această privință. 

”Ne-a plăcut mult numele Adeline. Nu am decis înainte de a apărea micuța pe lume, am numit-o așa după ce s-a născut. Am avut o listă cu 4 sau 5 nume și am zis că acesta e cel mai bun. Cred că e un nume frumos. Sună bine și toată lumea din jur este de aceeași părere.”, a mai spus tânărul tătic.

Deși mărturisește că îi este somn mai mereu, Radu se bucură din plin de noul său rol și savurează fiecare moment cu o deosebită plăcere.