Quentin Tarantino are o relaţie cu Uma Thurman

Quentin Tarantino are o relaţie cu Uma Thurman

-
//
29.05.2014

Cunoscutul regizorul Quentin Tarantino are o relaţie cu Uma Thurman, numind-o pe aceasta "muza" lui. Vedeta a recunoscut că o iubeşte pe actriţa americană de mai mulţi ani.

Quentin Tarantino are o relaţie cu Uma Thurman

Cele două vedete au călătorit împreună la Festivalul de Film de la Cannes şi au prezentat, de asemenea, împreună premiul Palme d'Or, acordat regizorului turc Nuri Bilge Ceylan. Recent, Uma Thurman, în vîrstă de 43 de ani, a pus capăt pentru a doua oară logodnei cu miliardarul francez Arpad Busson, cu care are o fetiţă în vîrstă de un an şi nouă luni, pe nume Luna, potrivit US Magazine.

Actriţa, care mai are doi copii, în urma căsătoriei cu actorul Ethan Hawke - Mia, în vîrstă de 15 ani, şi Levon, în vîrstă de 12 ani, a declarat recent că se simte mai fericită ca niciodată.

"Sînt mai fericită acum decît am fost în urmă cu mulţi ani. Încerc să trăiesc o viaţă cît mai liniştită cu putinţă", a spus Uma Thurman.

Uma a mai fost căsătorită cu actorul Gary Oldman, între anii 1990 - 1992. Actriţă-fetiş a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman a avut roluri memorabile în "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar, şi în seria "Kill Bill".

Sursa: noi.md