mamaplus

Puțini știu, dar Andreea Marin mai are doi copii – un băiețel și o fetiță!

-
//
11.01.2020

Prezentatoarea Andreea Marin este fericită alături de fiica ei Violeta, dar s-a aflat că în urmă cu mulţi ani vedeta a adoptat doi copii, pe care i-a crescut la distanţă. De-a lungul anilor, Andreea s-a implicat în multe cauze sociale la noi în ţară, dar şi în străinătate.

Vedeta a fost ambasador UNICEF. A fost impresionată de copiii din țările africane şi a decis să le sară în ajutor. A adoptat o fetiţă în 2008, iar în 2010 un băieţel. 

mamaplus
mamaplus

Copiii au crescut mult, au trecut de vârsta majoratului. Până la 18 ani, vedeta i-a ajutat financiar, s-a ocupat de educaţia lor. Andreea nu îi mai vizitează acum pe cei doi copii adoptivi, însă nu i-a uitat. Totuși, ea a dezvăluit recent câteva amănunte despre cei doi copii, acum în vârstă de 20 de ani.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor,  pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, a mai precizat ea. 

mamaplus